СИРНИК

Божественно смачний львівський сирник – рецепт приготування                                    Смачний львівський сирник - рецепт приготування    Цей Львівський сирник не просто хвалять, ним захоплюються. Складається він з простих і доступних інгредієнтів. Але в результаті виходить не просто сирна запіканка, а дивовижно смачний десерт, від якого в захваті всі. За філіжанкою запашної свіжозвареної кави це просто божественна насолода. Словами не передати, треба пробувати. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти
  • 500 гр сиру
  • 3 яйця
  • 150 гр цукрового піску
  • 1 пакетик ваніліну
  • 1 столова ложка картопляного крохмалю
  • 1 лимон
  • 100 гр родзинок
Для шоколадної глазурі
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 3 столові ложки сметани
  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • 2 столові ложки какао
  • кулінарне посипання для прикраси                                                              

    Покроковий процес приготування Львівського сирника

    В першу чергу в окрему ємність відправляємо сир і додаємо яйця, цукровий пісок і ванільний цукор. Розтираємо все до гладкої пишною сирної маси.
    Потім додаємо крохмаль і добре все знову перемішуємо.                                        Тепер знімаємо цедру з лимона. Ізюм розпарюємо в кип’ятку протягом 5 хвилин. Після закінчення потрібного часу обсушуємо його і перекладаємо до сирної маси разом з лимонною цедрою. Добре все перемішуємо.
    Форму для випічки застеляємо пергаментним папером і розміщуємо підготовлену масу. Рівномірно розподіляємо її.
    Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 °, на 45 хвилин.
                     Після закінчення потрібного часу вимикаємо вогонь, але не дістаємо сирник ще 10 хвилин.                                                                                      Після чого його можна виймати і залишити остигати при кімнатній температурі.
    Потім беремося за приготування глазурі. Для цього в сотейнику розтоплюємо вершкове масло і додаємо цукрову пудру. Добре все перемішуємо до однорідності. Тепер додаємо сметану і доводимо до кипіння.
    Після закінчення потрібного часу сипем какао і проварюємо 3-4 хвилини. Дуже важливо не доводити до кипіння.
    Коли сирник охолов, поливаємо його шоколадом з усіх боків. Прикрашаємо кулінарною посипкою і ставимо в холодильник на 5-6 годин.   
                                                                                                                                                      
    На изображении может находиться: еда
  • Тісто: 100 гр. маргарини або масла, ......2.5-3ст. борошна, .......2 ст.л. какао, .......3 жовтки, .......1 ст. цукру, ........4 ст.л. сметани, .......1 ч.л. порошку до печива. Замісити тісто, викласти у форму застелену пергаментом, поставити в холодильник. Пудингова маса: ..........2 п. вишневого пудингу, ..........5 ст.л. цукру, ..........600 мл. молока. Заварити, гарячим вилити на охолоджений сирий корж, охолодити. Сир:800-900 гр. сиру, змолоти,3 яйця,3 білки,200 гр. цукру,100 гр. масла,2 ст. л. крохмалю.

    Все добре вимішати, викласти на охолоджений пудинг і випікати 1 год. при 180 градусах. Охолоджений сирник полити шоколадною глазур'ю.

                                                                                   
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
         

Комментариев нет:

Отправить комментарий